Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر بذری گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد طی سه ماه اخیر حدود ۵۵ میلیارد تومان ضرر مالی به بهره برداران هتل ها ومراکز اقامتی استان اردبیل وارد شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جعفر بذری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سبلان‌ما، اظهار داشت: برابر برآوردهایی که داشته ایم طی سه ماه اخیر حدود ۵۵ میلیارد تومان ضرر مالی به بهره برداران هتل ها ومراکز اقامتی استان اردبیل وارد شده است وباید گفت که تب کرونا هتلداران اردبیل را فلج نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تعطیلی هتل ها ومراکز اقامتی به این معنا نیست که بهره برداران اینگونه تاسیسات با تعطیلی مطلق هزینه ای متحمل نمی شوند و بایستی مسئولان ذیربط از این امر غافل نباشند که مراکز اقامتی چه تعطیل باشد و نباشد  مجبور به پرداخت برخی هزینه ها می باشند.

رئیس جامعه هتلداران استان اردبیل گفت: جامعه هتلداران با همکاری اداره کل میراث وشرکت توسعه گردشگری استان قبل از ماه رمضان با دعوت از اساتید برجسته دانشگاه علوم پزشکی استان دوره توجیهی وآموزشی بهداشت در تاسیسات گردشگری را برگزار نمود که بهره برداران کلبه تاسیسات اعم از هتل ها،مراکز اقامتی ،آبهای درمانی ،دفاتر خدمات مسافرتی و رستورانهای بین راهی نیز در این دوره فشرده شرکت و با پروتکل های بهداشتی آشنا شده و با برگزاری این دوره ها، آمادگی خود را برای بازگشایی اعلام کردند.

وی با بیان اینکه اقتصاد گردشگری استان متاثراز اقتصاد سرعین است تصریح کرد: امیدواریم استاندار اردبیل در زمینه بازگشایی تاسیسات گردشگری نیز تصمیات مقتضی وسریعی را بگیرند زیرا گردشگران ومیهمانان استان معمولا بعد از شبهای قدر و درآستانه عید فطر وارد استان می شوند و بهره برداران تاسیسات گردشگری استان بایستی خودرا آماده پذیرش گردشگران نمایند.

رئیس جامعه هتلداران استان اردبیل در ادامه گفت: با توجه به اینکه اصلی ترین کالای گردشگری مورد عرضه استان آبهای گرم ومعدنی مجتمع های آبدرمانی می باشد ،تقاضا داریم برای بازگشایی این مراکز نیز تمهیداتی اندیشه شود و باید توجه داشت که با اجرای برخی پروتکل های بهداشتی می توان نسبت به بازگشایی واستفاده از خدمات مجتمع های آبدرمانی اقدام نمود.

وی یاد آور شد: یک سری شغل ها متاثر از کسب کارهای دیگر هستند و برای مثال اگر برخی صنوف در شهر گردشگری سرعین چند مدتی بازگشایی شده اما چون مراکز اقامتی و آبهای درمانی بسته است این عزیزان نیز متضرر شده و فعالیتی ندارند.

بذری اظهار داشت: با توجه به اعلام رهبر معظم انقلاب مبنی بر رزمایش کمک مومنانه هتلداران استان اردبیل در حالی که در وخیم ترین شرایط اقتصادی خود به سر می برند اما به این فرمان لبیک گفته و برخلاف برخی کسب کار ها که پایان همکاری با پرسنل و کارگران  خودرا اعلام کردهاند ،اما در مقابل بهره برداران هتل ها ومراکز اقامتی استان بیش از  2 میلیارد 300 میلیون تومان طی اسفند ۹۸ وفروردین ۹۹  به پرسنل خود حقوق ومزایا پرداخت نموده اند که تنها در شهر سرعین برابر آمار رسمی ومستند یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان پرداخت نموده اند.

وی ضمن تشکر از همکاری وزحمات کلیه بهره برداران مراکز اقامتی استان در بحث جلوگیری از شیوع کرونا یادآور شد:  با توجه به فعالیت کلیه صنوف وبازاریان در سطح استان از استاندار و اعضای ستاد کرونای استان درخواست داریم هرچه سریعتر نسبت به تعیین وتکلیف کسب وکارهای گردشگری و از سرگیری فعالیت مجدد تاسیسات گردشگری تصمیمات مقتضی را اتخاذ نمایند تا سرمایه گذاران کسب وکارهای گردشگری  بتوانند همانند سایر استانها فعالیت های خودرا از سرگرفته و بیش از این متضرر نشوند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مراکز اقامتی استان تاسیسات گردشگری استان اردبیل بهره برداران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۷۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، گفت: زنان توانمند و غیور عشایری ایل شاهسون در تولید بیش از ۳۰ نوع صنایع دستی و رشته‌های متنوع هنر صنعت بی‌بدیل نمایان و آشکار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن محمدی‌ادیب عصر امروز در جریان بازدید از بافته‌های زنان عشایر مغان در جعفرآباد، اظهار داشت: عشایر استان اردبیل با نام ایل شاهسون معروف است و دارای 13 هزار خانوار بوده و 5.6 دهم جمعیت عشایری کشور را به خود اختصاص داده است.

وی تصریح کرد: در کشورمان بیش از 300 رشته صنایع دستی رایج و مرسوم است که از این تعداد 30 رشته صنایع دستی ویژه مناطق عشایری ایل شاهسون است که سالانه با تولید محصولات متنوع و عرضه آن به بازار سعی می‌کنند برای خود و خانواده تأمین معاش کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: تنوع تولید محصولات صنایع دستی و اصالت آنها به حدی است که در قالب نمایشگاه‌های مختلف امکان عرضه و به نمایش گذاشتن این آثار در غرفه‌های متعدد وجود دارد.

محمدی‌ادیب افزود: ما به آموزش مؤثر و گسترده صنایع دستی در بین علاقه‌مندان جامعه عشایری راغب هستیم و در این زمینه آمادگی همکاری را با بخش‌ها و گروه‌های مختلف داریم تا زمینه و بستر انتقال مفاهیم آموزشی در این ارتباط فراهم آید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: با پرداخت تسهیلات کم‌بهره از هنرمندان و صنعتگران این حوزه حمایت می‌شود تا تولیدات خود را با کیفیتی مناسب تولید و به بازار عرضه کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اضافه کرد: توانمندی زنان عشایر شاهسون در این بخش بی‌بدیل و بی‌نظیر است و در تولید فرش، گلیم، جاجیم، عروسک‌بافی، کیف و کفش و سایر صنایع دستی مهارت این هنرمندان توانمند عشایری را شاهد هستیم.

محمدی‌ادیب بیان کرد: در کنار نمایش آثار ارزشمند صنایع دستی عشایر، بافته‌های گران‌قیمت آنها نیز در معرض دید مخاطبان قرار گرفته تا همگان به انگشتان هنرمندانه این زنان غیور و توانمند پی برده و بستر معرفی آنها در عرصه‌های ملی و بین‌المللی نیز به شایستگی فراهم آید.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، یادآور شد: در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر که به میزبانی جعفرآباد برگزار شد در کنار عرضه این محصولات ارزشمند هنرمندان و صنعتگران عشایری، تلاش شد تا بازاریابی نیز در سطح بین‌المللی اتفاق بیفتد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حفاظت از محیط‌ زیست مردمی شود/ لزوم برخورد با بهره‌برداران خاطی
  • اعتبار هزار میلیاردی برای طرح‌های عمرانی روستاها
  • ثبت سفارش میلیاردی صنایع دستی سیستان و بلوچستان در اکسپو
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • بازدید معاونت بهره‌برداری و توسعه فاضلاب از تاسیسات فاضلاب شهرستان سلماس
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • مراکز تفریحی و گردشگری لرستان برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد