Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل از انتخاب این استان به‌عنوان پایلوت اجرای طرح هتل‌های کپسولی در مناطق صعب‌العبور و مکان‌های کوهستانی استان خبر داد.

نادر فلاحی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل در گفت و گو با خبرنگار پول نیوز،  با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری زمستانی اردبیل گفت: وجود مناطق صعب‌العبور در برخی مکان‌های کوهستانی و انجام صعودهای زمستانی از این مناطق، امتیازی مهم در بحث گردشگری هیجانی و کوهستانی است، اما امکان ایجاد هتل به دلیل صعب‌العبور بودن در این مناطق وجود ندارد که با راه‌اندازی تعداد محدودی هتل کپسولی موضوع اقامت هم حل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  وی افزود: برای جاهایی که امکان ساخت و ساز هست و آنجا هتل‌هایی وجود دارد قرار نیست استفاده بشود مثلاً قرار است در دامنه کوه سبلان و در دل طبیعت کوهستانی و جاهایی که امکان وجود هتل‌ها و اقامتگاه‌ها نیست و صعب العبور است از این هتلهای کپسولی استفاده کنیم.   فلاحی با بیان اینکه روز گذشته با مدیرعامل کانون جهانگردی جلسه ای داشته اند عنوان کرد: ما در این جلسه به این توافق رسیدیم که تابستان این اتفاق رخ بدهد و این هتل ها را در مناطق مشخص شده بنا کنیم.   وی با اشاره به اینکه این موضوع در رقابت با هتل های موجود نیست بیان کرد: این اتفاق در راستای تکمیل زنجیره گردشگری استان اردبیل است و قرار نیست منافاتی با برنامه هتل ها و مجموعه های گردشگری داشته باشد.   مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل اضافه کرد: البته اوایل از طرف جامعه اقامتی هتلداران صحبت‌ها و انتقاداتی در مورد هتل های کپسولی صورت گرفت که اصلاً هتل های کپسولی مورد نیاز نیست اما ما قصد داریم با کمک کانون جهان‌گردی و اتومبیل‌رانی ایران هتل های کپسولی را بومی‌سازی کنیم و تولید داخل انجام شود و لازم به ذکر است در کنار این موضوع هتل های کپسولی را در سرعین مشکین شهر و فضاهای گردشگری که واحد اقامتی در آن وجود دارد استفاده نمی‌کنیم اما یکسری مجموعه‌های در دل طبیعت و در دامنه طبیعت داریم که گردشگران به اقامت در آنجا علاقمند هستند اما بحث وجود حیوانات و هوای سرد و به اقلیم باعث می‌شود که سرپناهی لازم باشد و در این مناطق وجود هتل های کپسولی خیلی مهم است.   وی اظهار کرد: با توجه به اینکه بحث طبیعت گردی و تورهای طبیعت گردی در استان اردبیل به جایگاه ویژه ای رسیده است و طبیعت بسیار بکری در این استان وجود دارد هتل های کپسولی به دلیل اینکه ساخت و ساز نیست و برهم زننده طبیعت نیست می‌توان در حریم و بستر برخی از مجموعه‌های طبیعی از آن استفاده کرد و ما سعی خواهیم کرد از ظرفیت مثبت و پتانسیل مثبت این مجموعه‌ها استفاده کنیم و این به نوعی تکمیل کننده چرخه گردشگری استان باشد.
فلاحی افزود:‌ «هتل‌های کپسولی برای استفاده گردشگران و کوهنوردان در اختیار استان و تأسیسات گردشگری اردبیل قرار می‌گیرد که نقش مهمی در راستای توسعه گردشگری، به‌ویژه ترویج بخش گردشگری زمستانی و عملیاتی کردن زمستان بیدار ایفا خواهد کرد.»
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل اجرای این پروژه در مناطق کوهستانی را زمینه‌ساز توسعه گردشگری هیجانی و اقدامی بسیار ارزنده دانست و افزود: «اقدامات و همکاری مدیرعامل کانون جهان‌گردی و اتومبیل‌رانی ایران در اجرای این طرح در استان شایسته قدردانی است.»

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: گردشگری توسعه جهان گردی اردبیل ساخت و ساز هتل های کپسولی گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل مدیرکل میراث فرهنگی هتل های کپسولی صعب العبور مجموعه ها هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۱۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد اسناد تک برگی اراضی زراعی استان اردبیل صادر شد

یوسف خدادادی امروز در نشست بررسی آخرین وضعیت حدنگاری در گرمی (مغان) گفت: پارسال به طور میانگین برای ۱۹ درصد اراضی زراعی این شهرستان اسناد رسمی صادر شد که امسال به ۳۰ درصد افزایش یافت و تلاش می‌شود تا پایان سال این رقم به ۴۵ درصد برسد.

معاون دادگستری استان اردبیل با اشاره به اولویت اجرای قانون حدنگاری در دستگاه قضایی و اهتمام به اجرای دقیق و کامل آن، افزود: پیشرفت‌های خوبی در سایه همکاری و ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌های مرتبط از جمله در بحث صدور اسناد زراعی انجام شده است.

به گفته او، اجرای قانون حدنگاری و تثبیت مالکیت موجب شفافیت و پیشگیری از بروز فساد و وقوع جرم می‌شود و در کاهش اختلاف‌های ملکی و میزان ورودی پرونده‌ها به محاکم نیز بسیار موثر است؛ از این رو موضوع در شورای حفظ حقوق بیت‌المال تا رسیدن به نتیجه به جد پیگیری می‌شود.

خدادادی اظهار کرد: اراده جدی بین مسئولان شهرستان گرمی برای اجرای کامل قانون حدنگاری وجود دارد که انتظار می‌رود در سایه این اراده و انجام هماهنگی‌های لازم، به هدفگذاری‌های ترسیم شده در راستای صدور اسناد مالکیت اراضی زراعی این شهرستان دست یابیم.

او با بیان اینکه تصمیم‌هایی نیز در مورد بافت‌های مسکونی گرفته شده است، افزود: در همین راستا سه هزار و ۴۰۰ فقره پرونده در حال رسیدگی بوده و هماهنگی لازم برای سرعت‌بخشی به صدور اسناد این زمین‌ها انجام شده است.

معاون دادگستری استان اردبیل بیشترین مشکل در صدور اسناد اراضی زراعی را کمبود نیروی انسانی واحدهای ثبتی و نبود اداره ثبت در بخش انگوت عنوان کرد و ادامه داد: این موضوع در نشست‌های کمیته استانی مطرح می‌شود تا نسبت به برطرف کردن آن اقدام لازم صورت گیرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • ۳۰ درصد اسناد تک برگی اراضی زراعی استان اردبیل صادر شد
  • برگزاری جشنواره‌های ویژه گردشگری در اردبیل برنامه‌ریزی می‌شود
  • صدور ۳۰ درصد اسناد تک برگی اراضی زراعی استان اردبیل
  • اجرای ۲۷ سازه آبخیزداری در استان اردبیل
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • اجرای پروژه غذایی و گردشگری در بام اصفهان پس از ۳ سال
  • اجرای گام سوم طرح یاس (یاران آسیب ستیز) در اردبیل
  • تدوین رویدادهای فصل گردشگری در استان اردبیل
  • اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل