Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، جعفر بذری، رییس هیات مدیره جامعه هتلداران استان اردبیل گفت: در این مدت بیش از ۹۴ هزار میلیارد ریال به صنعت هتلداری کشور خسارت وارد شده و با طولانی شدن شرایط کرونایی صنعت هتلداری و گردشگری متحمل خسارت هنگفتی خواهد شد.

او افزود: این در حالی است که حوادث سیل پارسال نیز بر روند مسافرت‌ها در سطح کشور بویژه پذیرش مسافر و گردشگر در هتل‌های استان اردبیل تاثیر منفی داشته و در طول سال ۹۸ نیز درآمد هتلداران این استان به حداقل کاهش یافته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بذری اظهارداشت: برغم بازگشایی هتل‌ها و مراکر اقامتی رسمی با صدور مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا ، تبلیغات گسترده برای پرهیز از مسافرت توسط رسانه ملی و فضای مجازی بر روند مسافرت‌ها و ورود گردشگر و اسکان در هتل‌های استان اردبیل تاثیرگذار بوده است.

به گفته وی ، در حالی که ۲۴۰ هزار نفر در بخش صنعت گردشگری کشور فعالیت دارند، ۷۵ هزار نفر از این تعداد در بخش هتلداری مشغول ارائه خدمات به مردم هستند که بخشی از این افراد در بخش هتلداری استان اردبیل فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه با وجود کاهش درآمد هتلداران از بخش صنعت گردشگری به پنج درصد هیچ اقدام حمایتی برای جبران خسارات کرونا برای فعالان در این بخش از سوی دولت اتخاذ نشده است، افزود: تصمیمات حمایتی از بخش گردشگری کافی نیست و در حالی که برای ادامه فعالیت هتل‌ها و مراکز اقامتی تابع تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا و ابلاغ وزارت میراث فرهنگی ،صنایع دستی گردشگری هستیم توان تامین هزینه‌های نگهداری هتل‌ها و مراکز اقامتی از جمله هزینه‌های انرژی را با ادامه وضعیت رکود مسافر نداریم.

رییس هیات مدیره جامعه هتلداران استان اردبیل بیان کرد: دولت و مجلس باید از صنعت گردشگری و هتلداری حمایت کافی داشته باشند و تصمیمات فعلی دولت در مورد حمایت از فعالان بخش خصوصی گردشگری کافی به نظر نمی‌رسد، در حالی که هم‌اکنون شاهد آن هستیم که دولت بیشترین حمایت‌ها را از این صنوف داشته و خبری از حمایت بخش گردشگری و فعالان آن نیست.

بذری تصریح کرد: با طولانی شدن شرایط کرونایی حاکم، صنعت گردشگری متحمل خسارت هنگفتی خواهد شد و تاثیرات آن نیز به این زودی رفع نخواهد شد و چنانچه حمایت‌ها در این زمینه به شکل واقعی، عملی و کارساز نباشد، سرمایه‌گذاران این بخش بیشتر متضرر شده و جبران خسارت نیز غیرممکن خواهد بود.

انتهای پیام/ع

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت هتلداری و گردشگری ستاد مقابله با کرونا فضای مجازی صنعت گردشگری استان اردبیل هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۶۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود و خروج سهامداران درصدی ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، روز معاملاتی گذشته برخی سهامداران درصدی (عمده) به شرکت‌ها ورود و برخی از شرکت‌ها خارج شدند. در این مطلب قصد داریم به معرفی این ورود و خروج‌ها بپردازیم. نکته مهم ورود و خروج سهامداران درصدی این بود که در روز معاملاتی گذشته بانک سپه از فهرست سهامداران عمده چند نماد از جمله فاذر خارج شد.  ادامه این خبر را لطفا در لینک زیر بخوانید : https://nabzebourse.com/000Iyx

دیگر خبرها

  • ورود سامانه ناپایدار جوی به استان اردبیل از روز جمعه
  • افزایش ۹۰ درصدی تردد مسافر از پایانه مرزی بیله سوار
  • اهدای جوایز نفیس برای کاهش ۱۵ درصدی مصرف در ۲۱ هفته
  • ورود مسافران خارجی از مرز بیله‌سوار ۱۰۳ درصد افزایش یافت
  • ۶۶۰ هزار مسافر در بنادر شرق هرمزگان جابه‌جا شد
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • تدوین رویدادهای فصل گردشگری در استان اردبیل
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد