Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، نادر فلاحی روز چهارشنبه اظهارکرد: با سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی شرکت گروه هتل‌های ویستاتوس ملل برای توسعه طرح مجتمع گردشگری و آبدرمانی منطقه نمونه گردشگری وله‌زیر مشگین‌شهر، صنعت گردشگری این منطقه متحول خواهد شد.

او افزود: عملیات عمرانی ای طرح پس از آماده‌سازی نقشه‌های ساختمانی در زمینی به مساحت ۶ هکتار بزودی آغاز می‌شود و پیش‌بینی می‌شود با بهره‌برداری از آن برای ۴۰۰ نفر زمینه اشتغال ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی طرح توسعه مجتمع گردشگری و آبدرمانی وله‌زیر را شامل هتل پنج ستاره، رستوران، پارک آبی، مراکز SPA، امکانات گردشگری درمانی و سلامت با کلینیک‌های تخصصی، تله کابین، پیست اسکی ذکر کرد و گفت: شرکت گروه هتل‌های ویستاتوس ملل وابسته به موسسه مالی اعتباری ملل به عنوان یکی از بزرگ‌ترین هلدینگ‌های گردشگری کشوری در حوزه سرمایه‌گذاری گردشگری است.

مجتمع آبگرم وله زیر ، در نزدیکی روستایی به همین نام در هشت کیلومتری جاده مشگین‌شهر - قینرجه در استان اردبیل قرار گرفته است. آب این مجتمع با لوله‌کشی از چشمه ایلاندو، یکی از محبوب‌ترین چشمه‌های آبگرم شهرستان، تامین می‌شود. آب چشمه ایلاندو از نوع آب‌های معدنی کلر و سولفاته بی‌کربناته کلسیک گازدار و گرم است و به خاطر دمای بالا ی آب، تسکین‌دهنده دردهای عمومی بدن و تقویت کننده حالت عمومی بدن و نیز تمدد اعصاب است و نیز به موجب داشتن بی‌کربنات و سولفات می‌توان از آن برای درمان بیماری‌های جلدی، دردهای روماتیسمی مزمن، بیماری‌های تنفسی و گوارشی استفاده کرد.

شهرستان مشگین‌شهر با ۱۷۰ هزار نفر جمعیت در شمال غربی اردبیل دارای آثار تاریخی متعدد از جمله قلعه قهقهه ، کاروانسرای قانلی بولاغ ، مقبره سیدسلیمان فخرآباد ، کهنه قلعه ، چند حمام قدیمی و آب‌های گرم معدنی شابیل و قینرجه است.
 

برچسب‌ها گردشگری میراث فرهنگی اردبیل اعتبارات سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری میراث فرهنگی اردبیل گردشگری میراث فرهنگی اردبیل اعتبارات سرمایه گذاری مشگین شهر وله زیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۹۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، گفت: زنان توانمند و غیور عشایری ایل شاهسون در تولید بیش از ۳۰ نوع صنایع دستی و رشته‌های متنوع هنر صنعت بی‌بدیل نمایان و آشکار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن محمدی‌ادیب عصر امروز در جریان بازدید از بافته‌های زنان عشایر مغان در جعفرآباد، اظهار داشت: عشایر استان اردبیل با نام ایل شاهسون معروف است و دارای 13 هزار خانوار بوده و 5.6 دهم جمعیت عشایری کشور را به خود اختصاص داده است.

وی تصریح کرد: در کشورمان بیش از 300 رشته صنایع دستی رایج و مرسوم است که از این تعداد 30 رشته صنایع دستی ویژه مناطق عشایری ایل شاهسون است که سالانه با تولید محصولات متنوع و عرضه آن به بازار سعی می‌کنند برای خود و خانواده تأمین معاش کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: تنوع تولید محصولات صنایع دستی و اصالت آنها به حدی است که در قالب نمایشگاه‌های مختلف امکان عرضه و به نمایش گذاشتن این آثار در غرفه‌های متعدد وجود دارد.

محمدی‌ادیب افزود: ما به آموزش مؤثر و گسترده صنایع دستی در بین علاقه‌مندان جامعه عشایری راغب هستیم و در این زمینه آمادگی همکاری را با بخش‌ها و گروه‌های مختلف داریم تا زمینه و بستر انتقال مفاهیم آموزشی در این ارتباط فراهم آید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: با پرداخت تسهیلات کم‌بهره از هنرمندان و صنعتگران این حوزه حمایت می‌شود تا تولیدات خود را با کیفیتی مناسب تولید و به بازار عرضه کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اضافه کرد: توانمندی زنان عشایر شاهسون در این بخش بی‌بدیل و بی‌نظیر است و در تولید فرش، گلیم، جاجیم، عروسک‌بافی، کیف و کفش و سایر صنایع دستی مهارت این هنرمندان توانمند عشایری را شاهد هستیم.

محمدی‌ادیب بیان کرد: در کنار نمایش آثار ارزشمند صنایع دستی عشایر، بافته‌های گران‌قیمت آنها نیز در معرض دید مخاطبان قرار گرفته تا همگان به انگشتان هنرمندانه این زنان غیور و توانمند پی برده و بستر معرفی آنها در عرصه‌های ملی و بین‌المللی نیز به شایستگی فراهم آید.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، یادآور شد: در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر که به میزبانی جعفرآباد برگزار شد در کنار عرضه این محصولات ارزشمند هنرمندان و صنعتگران عشایری، تلاش شد تا بازاریابی نیز در سطح بین‌المللی اتفاق بیفتد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری
  • اجرای پروژه توسعه زیرساختی پارکینگ باران در مجتمع گردشگری صفه
  • اجرای ۲۷ سازه آبخیزداری در استان اردبیل
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • بهره برداری از ۱۵ طرح تفریحی و گردشگری در اصفهان
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • آیین بهره‌برداری بیش از ۱۵ پروژه تفریحی و گردشگری در مجتمع گردشگری صفه آغاز شد